Ortopediska implantat för svenska marknaden

Swemac utvecklar och marknadsför innovativa lösningar för bland annat frakturbehandling, ledersättning och medicinsk bildbehandling. De produkter vi är återförsäljare för, tillsammans våra egna utvecklade implantat, finns idag på Sveriges största sjukhus och vi är extremt stolta att vara en leverantör där kvalitet alltid stått i centrum för både vår utveckling som vår produktion. Denna starka passion för innovation är fortfarande en kärnegenskap och vägledande kompass för hela Swemacs verksamhet.

Nedanstående utvalda produkter, som distribueras av Swemac, är exklusiva för den svenska marknaden i den mån att deras kombinerade fördelar är unika. Har du frågor kring produkterna eller är intresserad av att beställa hem produktmaterial är du välkommen att kontakta någon av våra kontaktpersoner.

Vi på Swemac hälsar dig välkommen att utforska vårt produktsortiment nedan.

Fibula Rod System

Acumed Fibula Rod System erbjuder ett alternativt tillvägagångssätt för traditionell plattfixering genom att ge frakturstabilitet med en minimalt invasivt kirurgiskt ingrepp. Med hjälp av riktguide kan implantat och låsskruvar sättas in genom små snitt, vilket kan hjälpa till att minimera operationstiden och minska risken för infektioner.

Acu-Loc 2 Frag-Loc Compression Screw

Acumed Acu-Loc 2 Plating System är unik i sitt slag när det kommer till fixation av radiusfrakturer. Systemet består av en rad unika plattor och optioner, t.ex. Frag-loc. 

Acu-Sinch

Acu-Sinch® Repair System är utformat för att stödja läkning av CC -ligamenten och används tillsammans med en Acumed Superior Midshaft eller Distal Clavicle platta för fixering av nyckelbensfrakturer.

TL-Hex Trauma

Vid lednära frakturer är ringfixation med minimalt invasiva wires en beprövad metod med dokumenterat goda resultat. TL-HEX Trauma kombinerar fördelarna med en snabb applikation med möjlighet till exakt korrigering med hjälp av programvara.

Galaxy Elbow

Galaxy Elbow är avsett att användas för stabilisering av ledengagerande armbågsfrakturer. Den genomlysningsbara, ledade komponenten säkerställer exakt position för armbågsledens rotationscentrum. Fixatorn tillåter även kontrollerad mobilisering, där maximala rörelseutslag kan begränsas inom önskade intervall.

Kontakta Swemac

Ja, Jag vill veta mer om Swemacs produkter och beställa hem material. Kontakta mig på uppgifterna nedan.

13 + 3 =

Kontaktpersoner